Aakes-logo-single-kleur

Lees dit voordat je het e-book gaat lezen.

Gefeliciteerd met je keuze om mijn e-book te ontvangen. Binnen een paar minuten ontvang je twee basisregels om als ondernemer meer klanten en meer omzet te krijgen met meer werkplezier.

Om je te bedanken als nieuwe bezoeker, wil ik je een speciale aanbieding doen. Het is een volgende stap om vandaag al de twee regels makkelijk toe te passen. Jij krijgt nu 50% korting op een sparringsgesprek met mij. Ons gesprek levert jou binnen een uur gegarandeerd nieuw inzicht op. Inzicht hoe je met klantgerichtheid meer klanten krijgt, meer werkplezier en meer omzet. Daarnaast krijg je praktische handvatten zodat je direct aan de slag kunt.

Het sparringsgesprek vraagt van jou een investering van €47,- (excl. BTW) in plaats van €95. Ik garandeer dat je je investering snel hebt terugverdiend. Daarom krijg je ’30 dagen niet goed, geld terug’-garantie van mij.

Zet NU de volgende stap om vandaag al de twee principes makkelijk toe te passen in de praktijk en je omzet te laten groeien. Maak een afspraak voor een sparringsgesprek.